Öppet alla helgfria vardagar 08:00-17:00  |  ­Tel: 033-10 74 90  |

Välkommen till Vega Rehab i Fristad

Vi är ett team med kompetenta fysioterapeuter och arbetsterapeuter som snart öppnar våra dörrar till vår rehabmottagning. Vi finns här för dig och ger råd, hjälp och stöd vid skada, sjukdom, värk, stress, sömnsvårigheter eller medfödd funktionsnedsättning.

Kontakta oss via telefon

För rådgivning och tidsbokning, ring oss på tel: 033-10 74 90

Om oss

Rehabmottagning med fokus på dina behov

Till Vega Rehab är du välkommen oavsett vilken vårdcentral du är listad på och vare sig du har någon remiss eller inte. Rehabenheten kommer att dela lokaler med Vega Vårdcentral och BVC, vilket möjliggör ett nära samarbete med de läkare, sjuksköterskor och psykologer som arbetar där.

Rehabilitering

Rehabilitering på rätt sätt

Hos Vega Rehab kommer du att erbjudas individuell bedömning, behandling och träning. Detta kan exempelvis innebära rehabilitering och träning före och efter operationer såväl som vid neurologiska skador och sjukdomar. Det kan även handla om funktionsbedömningar och hjälpmedelsutprovning. Vi kommer även erbjuda gruppbaserade behandlingsinsatser och utbildningar såsom gruppträning, artrosskola och insatser för att hantera och förebygga stressrelaterad ohälsa.