Öppet alla helgfria vardagar 08:00-17:00  |  ­Tel: 033-10 74 90  |

Om oss

Vega Vårdcentral & BVC startade sin verksamhet 1 november 2023 med mottagning i Fristad. Vår huvudsakliga ambition är att erbjuda högkvalitativ vård, på lika villkor för alla de som söker sig till oss. Vi utformar en verksamhet vars grundval vilar på förtroende och ömsesidig tillit.

Vi tror att hälso- och sjukvård inte bara handlar om att behandla sjukdom eller skada utan också om att arbeta för att varje medborgare ska må så bra som möjligt.

Vega Primärvård verkar för att stödja en positiv samhällsutveckling, vara hälsofrämjande och bidra till att lokalsamhället blir en attraktiv plats att leva på.

Vi ingår i Vårdvalet och har samma taxa och patientavgifter som övriga vårdcentraler inom Västra Götalandsregionen. Vi är godkända av VG Primärvård och uppfyller därmed Västra Götalandsregionens krav och villkor. Vi är anslutna till Nationellt Diabetesregister.

Personal

På Vega Vårdcentral och BVC är vi idag åtta medarbetare. Vi har tillgång till distriktsläkare, distriktssköterska, diabetes-sköterska, astma/KOL-sköterska, BHV-sköterska samt psykolog. 

Elisabeth Johansson

Verksamhetschef, Sjuksköterska

Christina Ekberg

T.f. Verksamhetschef,
Sjuksköterska

Berit Skoglöv

BHV-sköterska

Camilla Grändeby Johansson

Sjuksköterska

Linda Johansson

Distriktssköterska

Lennart Barrenäs

Specialist i allmänmedicin

Christian Zacharoff

Läkare

Martin Johansson

Psykolog