Öppet alla helgfria vardagar 08:00-17:00  |  ­Tel: 033-10 74 90  |

Välkomna till Vega Vårdcentral och BVC i Fristad!

Vi är glada att välkomna er till vår nya vårdcentral med tillhörande barnavårdscentral (BVC) i hjärtat av Fristad. Vi firade vår öppning den 1 november med ett öppet hus. Ett hjärtligt tack till alla er som besökte oss och deltog i vår öppningsvernissage. Det var en ära att ha er med oss när vi fick ta del av Karolina Aronossons konstverk, tavlor som nu berikar vår vårdmiljö.

 

Nedan bilder från delar av vår lokal och dess besmyckade väggar

Vi har nu haft vår verksamhet öppen sedan en knapp vecka. Utöver de som kom på öppet hus har våra läkare och sjuksköterskor träffat de första patienterna, både för bedömning, uppföljning och provtagning. 

Om du har behov av att träffa våra läkare eller sjuksköterskor, eller vill veta mer om vår verksamhet så tveka inte att ringa till oss. Vårt telefonnummer är 033-10 74 90.

På gång just nu:
 På torsdag (9 november) påbörjas vaccination mot årets säsongsinfluensa och Covid 19. Vaccination mot Covid 19 är kostnadsfri. Är du över 65 år eller tillhör en riskgrupp är även vaccination mot säsongsinfluensa avgiftsfri.

 För att skydda de allra minsta erbjuder vi även kostnadsfri vaccination mot kikhosta för dig som är gravid. Folkhälsomyndigheten rekommenderar vaccination mot kikhosta från graviditetsvecka 16.

Allt gott och ta hand om er!

Psst…! Vi håller även på att förbereda för vår kommande rehabenhet, Vega Rehab i Fristad som vi hoppas slår upp portarna och tar emot de första besökarna 1 december. 

Vårt gym börjar sakta men säkert komma på plat!